Dagen som sådan


Dagen började med att jag vaknade av att micke pratade med mig, jag mumlade någon om att jag inte orkade och nästan gång jag öppnade ögonen så vipps var klockan halv tio, vilket betyder att jag ska gå upp. & upp gick jag, åt den ända mackan vi hade hemma, bestämmde mig ganska snabbt för att putsa fönsterna vilket resulterade i att jag umgick med våra blommor i säkert 30 minuter. & för er som inte vet vad de innebär att umgås med blommor, så kan jag förklara de för er. De blev jordigt & bladigt i hela lägenheten, & bordet blev ännu skitigare. Allt detta ledde till att jag snällt fick städa hela bordet och dammsuga hela (hela & hela, så stor är den ju inte) lägenheten, & när man kommit så långt så ja varför då inte storstäda toaletten med? så ja i prencip de ända jag inte städat idag är köket, de får helt eneklt bli i morgon. & förresten var fan kommer allt spindelnät ifrån?

Jag blev hämtad av Emma, vi åkte hem till henne kollade på sjunde himmlen, busade med hennes vovve, drack saft (lät som vi var 5år) hängde tvätt (lät som vi var 30år) och sist men inte minst åkte och handla, träffade på en del mindre önskade personer & kom även fram till att vi ville baka, Sagt och bestämmt vi ska nog baka på Söndag, mums.

Jag blev väldigt sen idag, & midda blev de till sist, korvstroganoff men de smakade bättre när man var liten.

Jag snorar inte hälften utav vad jag har gjort dom andra dagarna, däremot hostar jag & har ont i huvudet. Hoppas det går över med lite kärlek sen när micke är klar med sitt åkande.

Nu är de bara ett fåtal dagar kvar, sen börjar jag och jobba. & Jag känner mig stressad, har så mkt jag måste hinna med. Förstår inte hur jag ska hinna med allt sen när jag väl börjat jobba.
Jaja de åter står att se då.

Imorgon väntar en lång & (förhoppningsvis) rolig dag med bättre mående.
Skriver nog mer i morgon.
Hejsvejs!