Bebisarna...

Det blir inget långt inlägg, tangentbordet är utvecklingsstört!
har precis betalat räkningar, usch, får sån ångest att micke får sköta de, bo hemma så länge ni kan.
Pappsen är jätte snäll och betala mina sommardäck till jag har råd iaf:)

Har inte sagt ju att vi skaffat två super söta kaniner, vi gör inget annat än skämmer bort dem och "uppfostrar" dem :) micke är lika glà för dem som jag är! den ena har fått namn Elvira, men vad ska den andra heta? namnförslag tack:D

& sist men inte minst VI SKA UTOMLANDS!!!! tillsammans, jag & älsklingen själva! urmysigt, han som aldrig har flögit  (hur stavas de?) ska flyga för första gången tillsammans med mig, (jag känner mig  hedrad) guud vad jag längtar, speciellt nu när jobbet suger som mest fast att vädret är underbart:) (har en känsla av att jag redan skrivit detta om resan en gång:P)

förresten är de beräknat att jag ska bli moster den 6september, de är nästan så man ska skita i semester  i sommar och ta de när bebisen kommer så man kan njuta då. & jag planerar att sno felicia i sommar och till påsk, om jag har orken till de -hoppas- älskar min stört söta tjej:)

nu ska ja krypa till kojs med älsklingen:) natti.

Surat klart....

Nu har jag surat klart för ett tag iaf, tror jag. De var såhär för nån vecka sedan hade jag skrivit ett jätttttttte inlägg & uppdaterar & vad händer? JO inte ett skit, jävla mög fanskap säger jag bara så när jag kom tillbaka efter ett tag så står där bara `erro´ ARG!!! så nu ska vi se om de funkar bättre.

medans jag nu är lite surig ska jag hälsa cancern välkommen tillbaka, för jag är säker på att de är cancer. Varför skulle vi i våran släkt ha en sådan tur att de skulle vara nått helt ofarligt? vi får väl gå i våran ovisshet & vänta på provsvaren. Låt tiden gå snabbt nu!

Till de bättre, jag & älskligen ska ut & resa! Tillsamamns! Själva! Hur ska detta nu gå? alla de jävla gångerna jag varit på en flygplats så har jag typ sovit mig igenom alla steg man ska göra, för mig är de inget märkvärdigt att flyga (har gjort de så många gånger att man inte reflekterar som andra människor) så jag har inte en aning om vart man går när eller nått, & micke har aldrig varit på en flygplats i hela sitt liv, han har kommit som längst till holland med en buss, så ja hur de kommer gå ska bli VÄLDIGT intressant. får väl vara där några timmar innan så man har god tid på sig & pappa får väl förklara för micke typ 25ggr eller nått.

Som om de inte var nog med de, nejnej, Sen ska vi hämta en hyr bil (& hör & häpnad) vi ska köra i ca 2 timmar innan vi kommer fram till hotellet, tror jag måste blinka vääääääääldigt mkt för min faster så kanske man få låna deras GPS så slipper man snurra runder i 7timmar ist för två!

Ja, de känns som de börjar lugna ner sig på jobb nu, ganska skönt behöver de. efter kl sex på kvällarna så kan ja knappt hålla ögonen öppna. & på måndag så är de dax för dom nya runderna, spännande. Hoppas Linas runda är lika bra och logisk som den låter:)

Igår var vi från jobb & åt tillsamamns sen fortsatte vi till  bowligen i ängelholm, sen åkte vi till TORSTENS (lyssna på namnet) snacka ett tag sen gick dom till banhof & jag åkte hem:) en mkt trevlig kväll iaf, de är då man bli påmind om varför man jobbar på CITYMAIL!

De ser ut som kriget här hemma nu, & då misstrivs jag verkligen. Älskligen har varit duktig & bytat till spottar i köket, dock lämnat skitet efter sig i hallen (men de blev cp snyggt) & diskhögen är skyhög, älsklinge tvätta igår somtur är för den högen var för stor & dammsugat har vi inte gjort på gud vet hur länge (om vi inte räknar micke dammsugning häromdagen men de måste ha varit slarvig för köket känndes inte dammsugat)

( ett par timmar senare)

Nu har vi storstädat hela lägenheten & vi har tillochmed torkat golven (kors i taket) skönt nu kan man slappa resten av söndagen utan skuldkänslor.

kanske ska näma att syrran varit skitdålig och låg på akuten hela fredag kväll & natt, hoppas de försvinner snart så de inte sätter sig på bebisen.

nepp nu ska ja göra nått nyttigt.
kram!