Hurmör?

Våran kille har humör kan ni tro! han äter dåligt nu, tror de beror på antibiotikan han äter, och äter man inte då blir man på dåligt humör, vilket en ettåring inte förstår. Iaf så har han nog fått en allargisk reaktion på antibiotikan så i morgon väntar akuten för oss, suck. Ja man måste ju kolla upp de, spciellt eftersom de kan ge andnings svårigheter.

Idag har jag iaf haft en trevlig dag, träffade emma och tessna på väla och lunchade med dom. när emma började jobba igen tog jag och tessan en liten shoppingrunda. Jag kom hem med jeansleggings, en tunika, och ett par stövlar, och kläderna kommer jag kunna växa i;) för växer de gör jag, tycker de börjar hända rätt mkt nu.

Imorgon ska hela familjen på en liten shoppingrunda igen, (ja om allt går bra på akuten förståss) ner till malmö och gå på deras ikea och lite sånt. Mysigt.

nee titta lite till på internet, sen får de nog bli sängen tror jag.
Natti.

Sjukstugan...

Här är de rena sjukstuga. Började i måndags, då kom Emma och hälsade på, mkt trevligt. Seth fick super fina kläder av henne (som alltid) och sen lagade vi middag. Mitt i middagen så kräkte jag, mindre trevligt. Ni som känner mig vet att jag inte hanterar kräk så bra, men detta gick riktigt bra, några tårar bara. Sen var jag lite matt resten av dagen. På tisdagen vaknar Seth med feber, på kvällen ringde vi 1177, som tyckte att vi skulle komma in (de tycker dom iofs alltid) men febern gick ner så jag och micke kom överrens om att vi skulle gå till husläkaren idag ist. Natten till idag vaknade han med 40,6 grader, så han fick ipren och somnade igen.

Idag vaknade han och var pigg, vi åt och lekte, sen var de dax för middas sömn, efter de vaknar han med feber igen, eller han hade feber hela tiden men nu var den lika hög igen. Ringde ner till husläkaren (glömde skriva att jag ringde husläkaren på morgonen när  vi vaknat men eftersom febern gått ner så tyckte hon att vi skulle återkomma om den gick upp så mkt igen) igen och dom ville inte ha ner oss, dom menade på att de är vanligt att barn har så hög feber, jag proppsade och till sist fick jag komma ner men fick också veta att de "bara" fast ssk som skulle kolla på honom eftersom läkaren satt i möte med försäkringskassan. När vi kommer ner så tog sskn en örontemp på honom som visade 41,2 så hon trodde inte på tempen så vi tog en rumptemp och den visade 40,9 så jo feber hade han nog. sänkan låg på 26, så läkaren fick snällt avbryta sitt lilla möte (lite skadeglad för att försäkringskassan fick vänta tack vare mig, och inte vise versa som de brukar vara) och undersöka Seth, vilket snabbt visade sig vara öroninflamation. De jag igentligen vill säga är att de är VÄLDIGT irriterande att man ska behöva proppsa och bråka för att få en läkartid till sitt barn som har så hög feber, och föräldern känner sitt barn bäst, vi visste att där var nått som inte var okey, men dom vill inte ha dit en. Men så fort man nämner att han har astma och att han är snabbandad då blev de allt lite fart på dom. grr. Så är de att vara ung förälder idag.

iaf så är vi andra friska men jag har bra ont i kroppen efter att ha suttit i två olika ställningar i soffan med Seth i famnen i två dagar på rad, men de gör jag gärna för mitt barn sålänge han har de bra. nu ligger han uppe i vår säng och sover med sin pappa, antaligen väldigt nära, för så var de inatt:) dom två på en liten liten del och jag hade resten av sängen:)

Nu har även micke tackat ja till de nya jobbet, han blev lovad en helt ny bil, och ett jobb med de systemet han håller på med nu, så jag tror detta blir riktigt bra, och ja lönen är jag väldigt nöjd med, micke som är lite gnällig bara;)
Nu ska jag nog gå upp till mina älskade pågar.
Natti..

förkyld!

jag är fortfarande förkyld, inne på min tredje vecka nu, slår vad om att de är för att jag är gravid! I Tisdags var vi hos dietisten, vägde och mätte Seth och ja, han har gått upp 45g på en månad, inte så mkt att hänga i julgranen. Så åkte vi till BVC idag och berättade hur de hade gått hos dietisten och berättade vad vi skulle göra fram över. På BVC fick vi tid till en läkare som ska säga om han tycker att Seth ska vaccineras mot svininfluensan eller inte. Vi som föräldrar har svårt att ta beslutet. Ska ni vaccinera er? jag kommer inte göra de och troligtvis inte micke i heller.

Micke blev varslad nu för ett tag sedan, och idag var han på intervju, han fick jobbet, nästa vecka ska han lämna besked om han tar jobbet eller inte..

Nu nanna Seth (jag är vaken, väldigt ovanligt) sen ska vi väl gå ut i sandlådan och leka lite, gunga en runda och lite så. Nu ska jag gå och snyta mig!