julesjuk...

Jag har gått cp-förkyld hela veckan & igår kväll tog jag mitt förnuft till fånga och sa att jag skulle stanna hemma dagen därpå. Så idag är jag hemma för att slippan ligga i feber över jul och nyår som jag brukar göra, men frågan är om de var så smart ändå? Jag har inte inhandlat en ända julklapp till micke, och jag skulle behöva åka till pappa och hämta mina räkningar.  men hur dummt känns inte de när man är hemma från jobb? jaja får ta ett beslut senare.

Skulle behöva duscha, känner mig som en gris.

Jag skulle behöva diska, de ser ut som en svinstia.

& sist men inte minst jag skulle behöva spela så micke blir glà när han kommer hem.

Iaf, så var den stora dagen i onsdags ju, och vi kan ju diskutera hur de gick.
-suck-
fick ångest för att jag gick ifrån jobb när dom behövde mig så mkt, vi låg 4cityman back.
Iaf så åkte jag och hämta tessan och sånt. När vi kom in så tog de 30min innan sköterskan fick sticka mig, men hon fick tillslut iaf. & in kom läkaren, som inte var alls lika trevlig och mjuk som läkaren i ängelholm var. Han bara tryckte in massa bedövning i näsan & ist för att låta de värka bara körde han ner slangen på ett kick. & i halsen stannade den, precis vid mina kräkreflexer & kräkte gjorde jag, visserligen kom där ingen men äckligt ändå. efter ett antal försök så sa jag stopp, jag klarade inte mer. fick säga till typ 4-5gånger innan idioten förstod och tog upp slangen igen. Detta var de absolut de äckligaste och obehagligaste jag någonsin gjort. & efter läkaren så åkte jag tillbaka till jobb för att hjälpa dem och kasta upp, så dom/vi skulle slippa gå hel halv sex igen.
Kalla mig gärna mes igen, men jag försökte iaf denna gången.

ne nu ska jag gå här ifrån och tänka på nått annat.

Puss.

Då var det allt dax igen...

De blev ett inlägg och nu ett par måndader efter kommer de andra;) kan inte påstå att jag är duktig på att blogga ofta, men ska försöka bättre mig. Iaf nu har man jobbar på citymail i -räknar på fingrarna- fyra månader, va?? FYRA JÄVLA MÅNADER? shit de har allt gått fort, men tiden brukar gör de när de närmar sig vintern. Iaf trivs väl sådär, överlever hitentills men älskar inte de direkt. Med en chef som är korkad och arbetskamrater som får en att stanna så ja... ni kan ränka ut resten själv..

-gäsp-

En tidig morgon i morgon med, precis som alla andra veckor. men snart är de jul(lov) -man önskar allt att man gick i skolan nu- och till jul ja då jävlar ska ja passa på att vila ut mig, de ska ja lova er.

på onsdag ska ja till sjukhuset med Tessan, och få en massa slangar ner i näsan, (jag ska verkligen försöka göra det denna gången) de låter väl trevligt? jag hoppas tessan har lite mer stake i kroppen än emma, hon var ju lika nervös som mig förra gången;) jaja, jag kan inte mer än dö.

Nu har en väldigt trött micke gått och lagt sig i sängen för att titta på tv, dock med ryggen mot tv:n hur man nu ska tolka de? så jag tror helt enkelt att jag får asa mig från datorn och snusa på honom lite innan han somnar allt för djupt.

så gott folk om vi inte hörs innan så god jul & ett riktigt gott nytt år!!