Fylle Helg

Då var helgen över, & man kan ju lätt säga att  jag & Ann-Louise var nyktrast, & Micke lille lätt fullast.
Söndagmorgon kl7 hoppade jag i säng. de var lääänge sedan de var en sådan helg, dock var den trevlig.(obsavera att jag fick klä av Micke, med hjälp av Ola & en spann framför hans huvud, dock kräkte han aldrig hemma utan vid garagen)

Idag mår jag inte helt prima, men de har inte med helgens festligheter att göra, som man kanske kan tro, jag var ju trots allt väldigt nykter. Nepp mitt huvud de bråkar och magen lika så, tyvärr. Ska snart till doktorn (igen!).

Jag tror jag börjar gilla dehär med att blogg på annat ställe än lunarstorm. Fast jag är så jäkla bekväm av mig (tycker de e en besvärlig sida, och jobbigt att logga in) men sen andra sidan så är här inga dumma snokare -räcker tunga-

Jag tycker lite synd om mig själv idag om jag ska vara ärlig, Micke jobbar & jag saknar honom nått förfärligt mkt (så tänker folk, hallå han jobbar bara i 8H) men nu tillhör saken att han ska på kurs skit ikväll mellan 18-2015, hur kan man lägga en kurs så länge och dessutom på en måndag? kommer längta ihjäl mig. Jag förstår inte riktigt hur jag kan vara nykär fortfarande efter nästan tre år tillsammans? Visst jag älskar inte honom lika mkt varje dag (de kan man ju bara inte, bråk måste finnas med på en halva) men jag har aldrig känns såhär för någon & aldrig i hela mitt liv har jag tagit ett såhär stort kliv som jag gjrot med honom (hallå, vi bor förfan ihop, jag har lämnar min älskade lilla pappa för en KILLE, hur sjukt låter inte de?) så om lilla karolin nu har tagit detta super kliv, då kan vi fan lika bra gifta oss, eller?

Ja just de ja, har glömt att nämna att vi har gått & köpt lägenhet tillsammans, & de är inget mer än underbart att bo i en trea. Vi behöver inte mer gå & tänka på hur vi ska få plats med sakerna vi köpt :)
trivs väldigt bra, tack Ola för att du vill byta:)

Ojoj, vad lång denna blogg blev & längre blir den kanske för som ni läste där uppe så ska jag vara själv heeeela dagen & kvällen -snyftar- så jag kommer väl inte har så mkt för mig mer än att sitta vid datorn.

tjingeling.


Förresten, jag glömde att tacka alla dom kom och gjorde kvällen riktigt trevlig, iaf för mig för micke lilla minns inte;) Ni är guld värda.