tack!

tack för alla grattis! Nu har jag (peppar, peppar) inte mått illa på flera dagar så hoppas de har släppt nu. Var himla bortskämd när jag väntade seth, mådde som en prinsessa! Undra om detta kan vara en tös?

Nu har jag och Seth varit sjuka från och till i en vecka, så tråkigt är trött på de. Seth är som tur är bättre (om vi bortser från astman som gör att han låter sjukare än vad han är, men snart har den nog lagt sig med all behandling han får)  men min näsa jäklas med mig och vill inte ge sig.
Igår var vi på kräftskiva hos svägerskan, väldigt trevlig kväll, kom hem halv tre, och vi trodde klockan var tolv, snacka om att vara fel ute. Så idag har vi sovit bort dagen, ändå är jag jätte trött nu. Sen åkte vi och veckohandla och handla födelsedagspresent till Seth, på tisdag blir älsklingen 1år! helt otroligt, ett år. Så för snart ett år sedan satte vi oss i bilen för sista gången som bara vi två, en dag senare kom vi hem som en hel familj!
Snart sätter vi oss i bilen igen, bara vi två och kommer hem 4st! Livet är fantastiskt, och vi ångrar inte de en sekund.

Nej, om man skulle knalla upp och mysa med sambon lite innan han somnar för att sedan titta lite på tv innan man sover ett par timmar, för att sedan ha fullt bus med Seth.

Natti!


ska försöka...

....bättre mig, lovar!

iaf så fyller Seth snart ett år! helt oroligt vad tiden går. Kan iaf med glädje berätta att Seth ska bli storebror, vi var på ultrljud igår, häftigt att se den lilla räkan, speciellt när de är så tidigt, så snart är de dax för nästa ul ju för tiden går himla snabbt när man har en ett åring att hålla efter. Imorgon blir de shoppingtur med Pernilla och Noel, ska försöka hitta kläder och presenter till Seth. Skönt att åka ut där dagen innan barnbidraget så kanske man slipper de mesta av folket.

Vi har ju flyttat också, vet inte om jag skrivit om de, men iaf så renoverar vi för fullt. Seths rum och vårt sovrum är klart, blev väldigt nöjd med dom. Nu håller vi på med hallen, den såg förfärlig ut innan, nu är den super snygg, så snygg att vi ska fortsätta med tapeten ut i hallen, ja nästa hall då.

Ne kanske ska upp och kolla lite tv i sängen innan man somnar. Någon som har några namnförslag får ni gärna skiva de, lite seriösa då tack. Vet inte om de är en pojke eller flicka. & ovanliga namn gör absolut inget.

nehe, natti natti. Ska försöka återkomma snart!