Vi ska flytta!

Behöver jag säga mera?
Vi är överlyckliga!
Om allt går som de ska så äger vi lägenheten på Tisdag och flyttar på Lördag!
Åhh, vad vi längtar.
Då flickor ska ni få komma på midda hos oss.

Tack för mig!

Liite sjuker...

Idag är jag hemma från jobb, hade ont i öronen igår när jag var ute på min runda & idag väntade den "älskade" påarpsrundan som skulle ta typ 4-5timmar och när jag vakna i morse så hade jag början till urinvägsinfektion, jag tog beslutet att vara hemma.
Jag är ju inte jätte sjuk direkt så de känns lite dummt att vara hemma men efter att ha arbetat övertid hela januari och en del i december så säger kroppen ifrån. Får se hur jag gör i morgon.
Tessan har fyllt år:) hon är nu mera en gammal tant. Håll med om att 21låter tio gånger äldre än 20, de tycker jag iaf. & snart fyller älsklingen 23, shit 23år, han börjar bli riktigt vuxen nu.
sen fyller lilla jag år:)
Så i morgon ska bilen in till verkstaden och sen väntas tessans 21års kalas, vet inte hur jag ska hinna med allt men kommer gör jag iaf, sen vet jag ju inte när men huvudsaken är väl att jag kommer, tessan vet iaf att jag blir sen. och blir jag inte sen då har typ ett under skett eller nått.

Igår så ringde jag syrran då vaknade felicia jätte ledsen för att telefonen ringde hon tyckte inte alls om de och grät gjorde hon nått fruktansvärt, stackaren. & sen vaknade jag panikslagen inatt, och såg en spindel framför mig och skrek på micke att ta bort den vi tände lampan och där var fan ingen spindel, himmla konstigt tyckte jag sen sov jag jätte dåligt. påverkas man så mkt av drömmar?

Snart dax för läkaren igen, dom ska "bara" ta blodprov nu men idioterna bokade in min födelsedag! för de är ju inte så att dom har mitt person nummer eller så idioter. jaja hittar dom ingen glutenallargi så ska dom antagligen söva mig och köra ner slangar i magen igen de funkade ju inte så bra förra gången.

Ne om man skulle diska och göra lite nytta till för man hinner fan inte mkt när man jobbar på citymail halva nästa vecka ska vara jävlig med sen har dom sagt att de ska börja lugna ner sig -hoppas- duktigt trött på att vara hemma åtta varje kväll nu.

Ta hand om er änglar. & tack emma för att du förstår att tiden inte räckt till riktigt nu men som sagt jag jobbar på city mail;) men de blir ändring på de snart. Puss